Handelsbetingelser

WPgate er et produkt af GATE technologies.

Aftalen løber måned for måned og kan altid opsiges per udgang af næste måned.

Indholdet af WPgate omfatter at opdatering af plugins, WordPress og temaer jævnligt bliver opdateret til de seneste versioner.

Typiske fordele er at du slipper for selv at skulle holde øje med opdateringer. Desuden at WPgate finder performance forbedringer, opdager hvis webhotel er nede eller at der er opstået døde links.

Et typisk scenarie er at et sikkerhedsbrist opdages på et plugin og udviklerne sender information ud om dette. Nu er det sådan at dem som hacker også modtager den information som de derved kan udnytte før du når at opdatere. Derfor er det nødvendigt at kikke mindst én gang om ugen.

Hvis der i funktionstesten opdages kompatibilitetsproblemer i forbindelse med opdatering af tema, plugin eller WordPress på kundes hjemmeside, så er der i pakken fra 250.- /mdr. afsat at ved brug af max. 30 minutter til at løse problemet. Kan det ikke løses ingen for de 30 min. som afsat pr. måned bliver det via klippekort eller alm. timeafregning.

Hvis løsningen bliver udsat for hacking angreb og eller at der opstår andre fejl, så vil GATE forsøge at udbedre disse. Udbedring af fejl forårsaget af kunden vil blive faktureres særskilt.

Klippekort kan bruges til opgaver omkring drift og vedligehold af af hjemmeside. Læs mere om klippekort

Opgaveløsning udenfor normal arbejdstid:

Hvis arbejdet kræver, at GATE arbejder mellem klokken 17.00 og 8.00 på hverdage kommer et tillæg på 50 procent oveni.

I weekender og på helligdage kommer et tillæg på 100 procent. Weekenden begynder fredag klokken 17.00.

Ansvar

GATE står ikke til ansvar for kundens manglende IT-kundskaber og problematikker opstået herom. GATE vil dog som udgangspunkt oplærer kunden i brug af sin hjemmeside ved levering af produktet.

GATE kan ikke gøres ansvarlig for nogen former for tab eller skader. Dette indebærer f.eks. tab data og fortjeneste. GATE anbefaler som udgangspunkt en backuppakke (WPgate), hvor kunden har mulighed for at tilkøbe daglige backups af alt data, hvor der herefter vil kunne stilles garanti for sikring af kundens data.

GATE kan ikke drages til ansvar til for direkte eller indirekte økonomisk tab. Dette omfatter – men ikke begrænset til – driftstab, følgeskader, tab der kan henføres til mistede eller ændrede data og/eller avancetab.

GATE kan aldrig stilles til ansvar for data beliggende på kundens egne serverer – Herunder kunders egne e-mails eller data liggende på kundens selvvalgte webhotel.

Det er kundens eget ansvar, at sørge for alt materiale på hjemmesiden er gældende indenfor lovgivning omkring ophavsret. GATE kan dermed ikke stilles til ansvar for brud af ophavsret, hvor det er kundens egen pligt at være berettiget til at bruge det anvendte materiale.

GATE gør opmærksom på, at der kan opstå nedetid i forbindelse med redeligeringer af domæner eller ændringer i DNS, hvilket GATE ej heller kan stilles til ansvar for. Dette kan f.eks. være nødvendigt ved opgradering / flytning af server.

GATE kan ikke drages til ansvar, såfremt kundens hjemmeside eller webshop har/får nedetid eller fejl som følge af hosting eller, problemer med WordPress, temaets og de tilhørende plugins, eller i forbindelse med opdatering af disse.

Såfremt kunden rejser et erstatningskrav over for GATE, kan dette under ingen omstændigheder overstige summen projektets samlede pris eller summen af kundens samlede betalinger som er fundet sted de seneste seks måneder.

GATE kan ikke kontrollere placeringer på diverse søgemaskiner. Dette betyder derfor også, at GATE ikke kan stilles til ansvar overfor faldende placeringer på søgemaskiner såsom Google, Bing eller Yahoo – hverken før, under eller efter lanceringen af en ny hjemmeside.

GATE kan ikke drages til ansvar såfremt GATE er behjælpelige med juridisk vejledning – eksempelvis angående privatlivspolitik. GATE anbefaler altid at gå til en fagkyndig ved juridiske gøremål.

Såfremt kundens hjemmeside og eller webshop hackes eller der af anden art kommer uautoriserede ind på hjemmesiden kan GATE ikke drages til ansvar.

Hvis GATE udsender et tilbud på udførsel af et projekt, hvor det viser sig at opgaven ikke kan laves, så forbeholder GATE sig retten til, at kunne annullere den pågældende aftale eller tilbagebetale kunden for den del af opgaven som ikke kan laves